dimarts, 16 de febrer del 2010

DUATLO REUS 2010

El diumenge de matinada sortiem cap a Reus amb XAVI per fer el DUATLO, i dic EL DUATLO, per que és l'únic que la FEDE fa a la provincia de Tarragona.

L'any passat via fet 19è, en un estat de forma molt alt, però sent campionat de catalunya absolut el nivell va ser bastant alt. Aquest any, només era campionat de catalunya per grups de edat, auixí que esperava fer dels 15 primers.

Tot i així, degut al fort fred, i al costipat fortissim de 15 dies atras, no les tenia totes, i vaig calentar bastant per sortir conservadioret. El ritme va ser altíssim des de sortida, així que me vaig limitar a agafar el meu ritme i anar arroplegant gent poc a poc, finalment en la T1 rondava el lloc 10, amb els primers entre 30 i 40 " per devant.

Però a la bicicleta es va complir els pronòstics, el fred i fort vent, desanimava el grup capdavanter el qual vam pillar el km15, gràcies a la constància de dos joves del PLOMS, Xavi, i algún tiron en que jo vaig colaborar, al principi per donar relleus, i a l'alçada de les gavarres per veure si es reduia el grupet que erem al menys uns 25 tios.

La arrivada a la T2, horrible, el grup gran es va enfilar i jo a radera, i com me veia justet, la veritat es que ja vaig donar la cursa per bona, i me vaig limitar a aguantar el ritme que em posaven els rivals més pròxims.

Al final 12è i campió de Catalunya 35-40 anys G.E., no es pot demanar mes per una cursa amb les sensacions justetes. Esta setmana toca fer algo de volum, i la setmana entrant farem una mica de Tappering per tal de acudir al PRAT amb garanties d'ajudar l'equip, que aquest any organitza un DUATLO CRONO por todo lo alto amb 75 equips inscrits.

al km 4,5 de cursa arrivant a la pista, Queralt que no està corrents es manté a un bon nivell. Darrera Sergi i Sisco. (foto ROBI picassa)
Bonica imatge sortin de l'estadi del Ploms, una mica borrosa.(foto ROBI picassa)

Amb Nacho (que es vaperdre) i Ricard, molt content segon per G.E. (foto ROBI picassa)




Podi i xapa. (foto ROBI picassa)
A seguir treballant/disfrutant, amb opcions a sortir a l'IRONCAT, en llista d'espera actualment, creuem els ditets.


2 comentaris:

Byk ha dit...

Enhorabona Jose Maria , campió de Catalunya... buff... esto ya son palabras mayores eh?? bueno si algun dia et fa quedem per fer una ruteta de btt "globera" oks?? vinga cuida't crack!!!

jose maria ha dit...

BANDIDO, que me falles mes que una escopetqa vella, ja tinc ganes de quedar, despres del duatlo per equips del prat montare la cabra per a l'ironcat (encara estic sense plaça i en llista de espera) i tant que quedarem, a fer unes bones rodades

salut