dissabte, 19 de setembre del 2009

CURSA POPULAR LA RAPITA



Ja tancant el periode que en diriem pretemporada, fa quinze dies vaig correr a Benicarló, en el duatló, el que mes destacaré es que en bicicleta només vaig perdre 5 minuts en un circuit de btt, bastant "duret" i no massa tècnic, per acabar sisè.

Demà tenim la cursa de la ràpita, possiblement la cursa popular en asfalt mes ben organitzada de les terres de l'ebre. L'any passat en la seva primera edició, vaig fer tercer darrera el NINU i el LLORENÇ, que em va treure només 6 segons, aquest darrer acabaría la temporada en unes marques impresionants (vease 8.29 en 3000), per lo que ara mateix esta fora de l'abast de qualsevol atleta de la provincia pràcticament.

Demà, el primer objectiu es passar-ho be, i el segon tenir bones sesacions, de cara a la temporada de cross duatló que ja no està tant lluny.

Per qui no ho conegue es tracta d'un 10.000 en dues voltes amb petit desnivell en cada una de uns 30 metres, i es corre "bastant ràpid" per les dates en que ens trobem , ara demà tot dependrà de REMIGIO QUERAL que és l'estrella més destacada que participa.