dilluns, 12 de juliol del 2010

DUEXTREM AMPOSTA

En molt de respecte a la prova i als rivals (del que m'hauré de intentar alienar totalment) aquest any miraré de acabar la duextrem. L'any passat no vaig ser capaç d'afrontar-la per falta de pràctica amb la BTT, i tampox havia treballt gaire la cursa a peu.

Des de l'IRONCAT porto dos mesos, trotandet per la muntanya, rodant la btt, baixant les parts mes FEES del circuit, fins que veig que incloent els trams a peu, es possible per a mi acabar la prova sense prendre mal.

Per qui no la conegue, la duextrem es una prova que combina la cursa de muntanya trail i la BTT, però comte per què la part BTT es MOOOOLT exigent, i si no ets un bon baixador, o al menos no et coneixes els circuits, val mes que t'ho repenses.
La cartilla en la que vaig es la de haver corregut la part mes trail de la cursa (racó cedrilles - pla de gollos i Montsianell) en 1h36 minuts, lo que me fa suposar que tota la cursa rondarà les 2h. Mentre que la cursa BTT la vam fer completa ahir, amb un temps cronometrat de 3h50, lo que me fa suposar (donat el ritme baixet en molts trams) un ritme en cursa entre 3h20 i 3h30.
Ara queda fer descansar el cos per que el dia de la cursa estiguem amb ganes.

De peu del post una imatge del BASILISCUS DUATLO, de l'any passat, primera experiència betetera amb una mica d'èxit (sisè).



Ara farà un any arribant 4rt a la trancisio

Estrenant la forquilla FOX, crec que ara en la bici tins un puntet mes