dissabte, 9 d’octubre del 2010

NOU EQUIP DE TRIATLO A AMPOSTA


Per fi, després de pegar-li moltes voltes, ens em posat d'acord i en breu crearem el primer club de triatló "que yo sepa" del montsià, i com no podia ser d'altra manera, estarem integrats dintre una entitat esportiva de renom com MONTBIKE, que ja ha demostrat amb la organització del DUEXTREM la seva passió per les competicions multiesportives.

Seré breu, aquest post, a més de el tret de sortida públic de la nostra formació, també es un missatge per tothom que es vulgui adherir a l'equip com a secció de MONTBIKE, de moment som 9 persones, entre les que es compten tots els afeccionats a aquest esport d'amposta, mes alguns amics de fora que ja ens han confirmat que formaran equip amb nosaltres.

Més endavant donarem una llista complerta, amb la gent que s'animi a última hora, però per qualsevol dubte podeu adreçar-vos, a Mario Benito, Xavier Queral, Joan Marc Fons, Joan Galiana, o a mi mateix.

Per la gent que s'ho estigui pensant, la pregunta es: Que es el triatló?, doncs a Amposta triatló es Joan Marc Fons, participant durant 20 anys a les proves de la lliga Catalana i mes de 6 IRONMANS a les seves cames. Triatló també es Xavier Queral, que sens dubte exercirà una responsable capitania del nou equip.



Xavier Queral guanyador Reus 2008 Duatló


Però el triatló no es un esport reservat a l l'èlit, també te espai per als afeccionats, cal començar poc a poc, pel triatló sprint (750m nedant 20 km ciclisme i 5 km cursa) , o pels duatlons de BTT o de carretera, per que t'entri un cuquet, i a partir d'allí fins arribar a on cadascú es fiqui els seus objectius.

Particularment a mi el triatló m'ha donat grans alegries, amb els campionats de Catalunya per equips contrarellotge de duatló de 2009, i amb el campionat de Catalunya també per equips, però amb la suma d'esforços individuals en l'IRONCAT, juntament amb Victor Dobaño i Daniel Fernandez, 8è i 1er respectivament sumats al meu 11è lloc .


Equip del Prat guanyador crono equips 2009 Duatló tirant Ledesma i devant meu el gran Richard Calle, campió d'europa per equips 2010 LD (Llerga distància)


També us poso una imatge del MONO que estem preparant, el seu cost està al voltant de 85 euros, però gràcies als patrocinis ens acabarà costant gairebé la meitat, però caldrà que tots els que en vulgueu un us adreçeu al correu triatloamposta@gmail.com, i ho confirmeu. El mono porta els colors blau i verd de les nostres terres i els logos dels patrocinadors, i el de la secció.





Aquest post es penjarà també a la pàgina de MONTBIKE per tal que tots els socis del club puguin estar enterats.

Salut.

8 comentaris:

Richard Calle ha dit...

molta sort crack...

Anònim ha dit...

Bona tarde, en primer lloc hem presentare, soc Lluis Horta, organitzador del triatlo popular de Xerta, primer que tot felicitats per encetar esta iniciativa, crec ens en beneficiarem tots els del nostre territori i a mes a mes en gent que estima este esport i que el representaran fantasticament en el pla esportiu i en el exemple personal, gracies de tot cor, ens mantindrem en contacte segurament per demanar-vos alguna cosa referent a entrenaments, alimentacio etc, a Xerta tenim algun xiquet i xiquetes que estan necesitats dé referents, que estiguen a un club d'aquestes terres i no com pasaba fins ara que estaben totos de Reus per amunt.

jose maria ha dit...

OK anònim LLUIS estarem en contacte, Richard, ens veurem com sempre, una abraçada

Àlex Castaño ha dit...

t'he enviat un correu.

Àlex Castaño ha dit...

a triatloamposta@gmail....

Anònim ha dit...

Et dessitjo a tu i als teus companys, tota la sort en aquest nou camí que heu encetat.
Ja et vaig dir que ha estat un plaer tenir-te a l'equip durant aquestes dues temporades.

Salut.
Victor Dobaño.

Anònim ha dit...

manira mol be tenir un equip de triatlo al costat de tortosa

Anònim ha dit...

ja os he enviat un misatje